ABOUT

CHOCOLOCO JAPANについて

ABOUT
ショップ名 CHOCOLOCO JAPAN
・・・Englosh is Below・・・

CHOCOLOCOでは、主にフィリピンのミンダナオにある契約カカオ農場で、発酵・天日干しにて乾燥させた最高級カカオ豆のみを使用しています。

さらに、ベストな状態に焙煎され砕かれた「カカオニブ」は、精製された白糖よりもGI値(血糖値の上昇度合いの指標)が低ことで知られている最高級の「オーガニックココナッツシュガー」でコーティングされ、血糖値の上昇を防ぎます。

「ちょっと休憩・・・」そんなひと時にピッタリ!健康的なスナックとして。ヨーグルトやフルーツのシリアル朝食にぴったりのお供として。またはサラダのトッピングとして試してみてください。

成分:有機ココナッツシュガーでコーティングされた発酵・天然乾燥有機カカオ豆、添加物・防腐剤・脂肪は使用されていません。


We at CHOCOLOCO INC. use only the best fermented and solar dried cacao beans mainly from our contracted cacao farms in Mindanao, Philippines. In addition, the perfectly roasted and then cracked cacao nibs are coated with the finest Organic Coconut Blossom Sugar, known as lower on the Glycemic Index than refined white sugar, preventing spikes in blood sugar increase.
Try it as a health crunchy snack for a break m perfect for a cereal breakfast with yoghurt and fruits, or as a topping in salads…
Ingredient: Fermented Solar Dried Organic Cacao Beans, coated in Organic Coconut Blossom Sugar, no Additives, no Preservatives, no Fats used.